понедельник, 19 июня 2017 г.

Тактична підготовка солдата, механізованого відділення і взводу.



Тактична підготовка солдата, механізованого відділення і взводу.

06.08.2016
Скачать с ex.ua

Скачать с Google Диска





Аннотация:
Посібник призначений для підготовки курсантів, студентів до проведення занять з тактики (тактичної підготовки) під час стажування у військах і проведення навчального збору, а також як навчально-методичне керівництво для випускників ВІКНУ.
Посібник також може бути рекомендований викладачам і командирам механізованих підіюзділів для надання їм допомоги в організації тактико-стройових і тактичних занять. У посібнику розглядаються не тільки теоретичні питання з тактичної підготовки із солдатом, механізованим відділенням і взводом, а й конкретні приклади та варіанти проведення занять, викладені основні тактичні прийоми і способи дій, які застосовуються під час бою, що надає посібнику додаткової практичної значимості.
Рекомендації, які викладені в посібнику, варто застосовувати творчо, залежно від конкретних умов, вишукуючи нові прийоми та способи підвищення методичної майстерності при навчанні солдата, механізованого відділення й взводу з тактичної підготовки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Блокпост методичка ЗСУ

    Методичні  рекомендації  щодо  обладнання  стаціонарних  та  тимчасових блокпостів, проведення перевірки людей і транспортних засобів.  ...