пятница, 10 ноября 2017 г.

Військова гігієна з гігієною при надзвичайних ситуаціях.


Військова гігієна з гігієною при надзвичайних ситуаціях.

04.11.2017


Скачать c Google Диска





Підручник підготовлений співробітниками кафедри загальної гігієни та екології Тернопільського державного медичного університету ім. І .Я. Горбачевського і кафедри військово-профілактичної медицини Української військової медичної академії.
У ньому систематизовані сучасні дані з військової гігієни та гігієни при надзвичайних ситуаціях. Висвітлено основні положення теорії і практики діяльності органів і установ санітарно-епідеміологічної служби МО України у воєнний час та при надзвичайних станах мирного часу; основи організації санітарно-гігієнічних заходів при надзвичайних ситуаціях мирного часу та у воєнний час; гігієну польового розміщення військ, формувань ліквідаторів наслідків надзвичайних ситуацій та потерпшого населення; основи організації та проведення санітарного нагляду і медичного контролю за водопостачанням і харчуванням військ та потерпшого населення у польових умовах у зоні надзвичайних ситуацій; гігієну праці особового складу військ і ліквідаторів наслідків надзвичайних ситуацій у мирний та у воєнний час.








 






Комментариев нет:

Отправить комментарий

Блокпост методичка ЗСУ

    Методичні  рекомендації  щодо  обладнання  стаціонарних  та  тимчасових блокпостів, проведення перевірки людей і транспортних засобів.  ...