вторник, 4 июля 2017 г.

ВОГНЕВА ПІДГОТОВКА. Підготовка стрілецької зброї і протитанкового гранатомета до стрільби та прийоми і правила стрільби із них. (Пособие)



ВОГНЕВА ПІДГОТОВКА. Підготовка стрілецької зброї і протитанкового гранатомета до стрільби та прийоми і правила стрільби із них. (Пособие)








В даному навчальному посібнику систематизовані і викладені прийоми та правила стрільби із стрілецької зброї і протитанкового гранатомета; узагальнені основні положення окремих настанов зі стрілецької справи, які стосуються підготовки стрілецької зброї і гранатометів до стрільби та прийомів і правил стрільби із них.
Крім того, спираючись на свій професійний та практичний досвід, набутий під час служби у військах, та значний термін викладацької роботи у військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка, основні прийоми та правила пропоную з науково- практичним обґрунтуванням, та супроводжую їх методичними рекомендаціями, щодо проведення занять з цих питань в класах, стрілецькому тирі, вогневому містечку, та полігонах і стрільбищах під час проведення навчального збору курсантів.
Навчальний посібник призначений для самостійної роботи курсантів військових кафедр, факультетів та інститутів цивільних вищих навчальних закладів і молодших командирів навчальних центрів. Оскільки до найбільш складних розділів посібника надаються методичні рекомендації, він може бути корисним як для курсантів старших курсів, так і для викладачів (особливо молодих) під час їх підготовки до проведення занять.




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Блокпост методичка ЗСУ

    Методичні  рекомендації  щодо  обладнання  стаціонарних  та  тимчасових блокпостів, проведення перевірки людей і транспортних засобів.  ...