суббота, 3 февраля 2018 г.

Обучающее видео. Броньований Розум: Курс підготовки ЦВС 2016/Armored Mind: CIMIC-cours 2016


Обучающее видео. Броньований Розум: Курс підготовки ЦВС 2016/Armored Mind: CIMIC-cours 2016

28.01.2018

Броньований розум – перша в Україні програма комплексної підготовки психіки людини до бойового стресу.
Мета курсу – підготувати психіку людини до навантажень гострого та хронічного бойового стресу, запобігти психотравмуванню підчас бойових дій, та надати практичні навички контролю над стресом в критичній ситуації загрози життю.
Базовий курс програми «Броньований розум» складається з двох частин – практики та теорії:
Практична частина (чотири заняття) – жорсткий тренінг, впродовж якого досвідчені інструктори через фізичне навантаження, психологічний тиск та високу динаміку заняття вводять курсантів у підконтрольний стресовий стан. Курсант на ВЛАСНОМУ досвіді пізнає свої особисті типи реакції на стрес, виявляє слабкі місця, вчиться контролювати стресорні прояви та адаптується до ворожого середовища.
Теоретична частина – ряд лекцій, присвячених фізіології стресу, його психологічним механізмам, закономірностям нервових реакцій та впливу на поведінку. Розглядається ряд проблем з якими може зіткнутись боєць та обставини, за яких вони виникають, які фактори впливають на стресостійкість, як підготувати себе до можливих наслідків (ПТСР).
Головна особливість курсу – науковий підхід до обох його частин, що базується на знаннях психофізіології людини, адже авторами курсу є як учасники бойових дій, так і фахівці з психології, фізічного виховання, педагогіки та соціальної реабілітації, інструктори з багаторічним досвідом.
На даний момент, пройшли курс більше тисячі військовослужбовців ЗСУ, батальйонів спецпризначення МВД, польових медиків та волонтерів працюючих в зоні АТО.
Протягом всього 2016-го року, "Броньований Розум" працював із особовим складом управління генерального штабу Цивільно Військового Співробітництва (CIMIC)
За цей час більше ніж півтисячі слухачів ознайомилися із теоретичною частиною – курсом лекцій, де військових знайомлять із поняттями гострого, та хронічного бойового стресу, факторами впливу на стресостійкість, методами подолання наслідків перебування в екстремальних умовах та механізмів захисту своєї психіки.
Біля сотні курсантів, що готували себе до нелегкої служби в зоні бойових дій на Донбасі, отримали сертифікати про повне проходження практичної частини програми. Ми сердечно вітаємо всіх тих, хто пройшов ці непрості чотири дні, та показав воїнську вдачу, моральну витривалість та бажання удосконалюватись! Колектив інструкторів «Броньованого Розуму» пишається роботою з такими людьми як ви!


Броньований Розум: Курс підготовки ЦВС 2016/Armored Mind: CIMIC-cours 2016


Комментариев нет:

Отправить комментарий