понедельник, 21 мая 2018 г.

Як накладати турнікет (жгут) однією рукою Обучающее видео.

Як накладати турнікет (жгут) однією рукою Обучающее видео.

08.04.2018

Дослідження причин загибелі американських вояків у воєнних конфліктах після Другої світової війни засвідчили, що майже 90% загинули через те, що їм несвоєчасно надали першу допомогу. Через кровотечі кінцівок живими до госпіталів не довезли 60% поранених. Щоб змінити ситуацію, армія почала шукати безпечний та ефективний засіб, який міг би зручно застосовуватися будь-яким бійцем, пораненим на полі бою.

Особливості
Унікальність турнікету CAT у тому, що він дозволяє зупинити артеріальну кровотечу без лишнього тиску. Липучка, з якої зроблений турнікет, надійно липне сама до себе, незалежно від сторони та обраного діаметру застосування. Вільний кінець протягується у пряжку, що забезпечує максимальну фіксацію і блокує об’єм турнікета навіть за умови потрапляння піску чи снігу. Універсальна закрутка закріплюється у скобах для фіксації та дозволяє за необхідності послаблювати турнікет.
 Турнікет можна накладати на голе тіло без додаткової матерії, може бути послаблений за необхідності, має передбачене місце для зазначення часу накладання та яскраво-червону позначку на кінці.


як накладати турнікет (жгут) однією рукою




Комментариев нет:

Отправить комментарий