суббота, 19 января 2019 г.

Тактика

Тактика



Скачать pdf c MEGA

Скачать djvu c MEGA





Підручник розроблений згідно вимогами навчальної програми дисципліни 'Тактика' Військового інституту Київською національного університету імені Тараса Шевченка щодо підготовки курсантів і (сгудентів) иекомандного профілю. При його написанні використаний досвід осіанніх війн, локальних конфліктів, військових навчань, а також враховані наукові і навчально-методичні доснінення викладання тахенки в інших навчальних закладів ЗС України. В основу підручника покладені та викорнсіамі вимоги Бойових статутів Сухопутних військ та інших керівних документів і підготовки. організа тції та ведення сучасного загальновійськового бою підрозділами до батальйону включно.
Підручник призначений для офіцерів і курсантів закладів освіти ЗСУ, він також може бути використаний при підготовці та проведенні занять з бойової та професійної підготовки каманднрамн підрозділів ЗСУ.













Комментариев нет:

Отправить комментарий

Блокпост методичка ЗСУ

    Методичні  рекомендації  щодо  обладнання  стаціонарних  та  тимчасових блокпостів, проведення перевірки людей і транспортних засобів.  ...