воскресенье, 17 марта 2019 г.

Нариси воєнно-політичної історії України.

Нариси воєнно-політичної історії України.







Навчальний посібник охоплює воєнно-політичну історію України від початків до сьогодення. На основі опублікованих джерел та воєнно-історичної літератури розкривається історія зародження збройних сил української держави на різних етапах історичного поступу, розлянуто розвиток організаційної структури вйськооих формувань у різні сторичні періоди, участь у бойових діях та їх результати, показано тактичні прийоми. характерні дпя українського війська, взаємозв'язок тактиці і стратеги.

У навчапьному посібнику простежано розвиток ідеї української державності, спроби утвердити її на різних етапах вітчизняної історії до проголошення України незалежною державою, формування і розвитку її Збройних Сил.

Навчальний посібник рекомендовано слухачам, курсантам та студентам Військового інституту Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та інших вищих навчальних закладів, усім, хто прагне познати особливості історії української державності та її Збройних Сил, а також для використання в системі гуманітарної підготовки всіх категорії військовослужбовців.






Комментариев нет:

Отправить комментарий