понедельник, 8 июля 2019 г.

Організація військового зв'язку

Організація військового зв'язку








Навчальний посібник "Організація військового зв'язку" призначений для курсантів, які навчаються за різними спеціальностями та спеціалізаціями у вищих військових навчальних закладах України.Посібник є основним навчальним посібником при вивченні курсантами навчальної дисципліни “Організація військового зв'язку". В посібнику розглянуті основи організації зв’язку в Збройних силах України, характеристика видів та родів військового зв'язку і способи їх організації. Поряд з характеристикою системи зв'язку викладені основи управління зв'язком, основи радіоелектронної боротьби та організація зв'язку у механізованому (танковому) батальйоні з врахуванням досвіду організації та забезпечення зв'язку в тактичній ланці управління під час проведення антитерористичної операції. Також навчальний посібник містить інструкції з експлуатації основних сучасних засобів зв'язку, що використовуються в підрозділах та частинах зв’язку Збройних сил України.
Навчальний посібник розроблений викладачами кафедри Тактико* спеціальної підготовки та колективами кафедр Бойового застосування засобів радіозв’язку та Бойовою застосування засобів зв'язку. До навчального посібника додасться диск з електронною версією посібника та програмним забезпеченням.


Источник Ukrainian Military Pages






Комментариев нет:

Отправить комментарий

Блокпост методичка ЗСУ

    Методичні  рекомендації  щодо  обладнання  стаціонарних  та  тимчасових блокпостів, проведення перевірки людей і транспортних засобів.  ...